torsdag 9 april 2009

Bodbäcksjarlen ser fin ut.

Jalle fick sig en 5:e plats igår. Har inte hört några rapporter om hur loppet gick, om han satt fast eller så (han stod ju på tillägg), men han har inte galopperat och då kan man ju vara nöjd! Till Jalles ära lägger jag upp en bild från förra segern på Skelleftetravet. Och så är det väl bara att hoppas att han fortsätter utvecklas nu under våren/sommaren! :)

Ikväll ska vi komma ihåg att se V65 från Gävle! I kallblodsloppet (V65-1) startar Vixie (som är e.Bol Elden), Lomar (godkänd e. Lome Elden), Vingbo Stjärn och Briskeby Philip i Påsksprintern!
Jag håller iaf en tumme för Vixie, som alltså har samma pappa som Boel. Det är en riktigt, riktigt tuff märr! 6 år gammal med ca. 550 000 intjänat. Hon har startat 50 ggr, av dessa har hon tagit 6 segrar, 11 andraplatser och 6 tredjeplatser. Det snabbaste hon sprungit är 26,3. Hon har tävlat mot valacker och hingstar och ofta mot äldre hästar. Hoppas, hoppas att Boel är av samma skrot och korn... ;)

Jag kikade förbi på stallet och spanade in nykomlingen. Det var en liten söt sak som hade alla ben på rätt ställen. Pigg och glad var han oxå, och stoet ska ha en applåd för att hon var så lugn och bekväm med sig själv. Får se om det kommer några bilder på honom, fick inga jättebra.

Inga kommentarer: