onsdag 11 november 2009

Jag har hittat mitt hus i Skellefteå!

Ännu en morgon vid datorn, i mörkret. Jag hoppas det blir både ljust och klart om några timmar, jag hade tänkt passa på att fota hästarna idag. Blev sugen när det i förrgår var helt fantastiskt under dagen, men den tisdagen skulle jag ju förstås inte upp (det slutade med att jag åkte upp ändå och körde Boel). Jag försöker ju hålla mig hemma de dagarna då jag inte har någonting bestämt och planerat att göra i stallet, för att spara på bensinpengar och för att träna på mitt "lita-på-andra-gör-saker-rätt"-problem.
Fast i tisdags var det ju bra att jag åkte upp, det var ju då Boel var så fin!

Idag väntar alltså, förhoppningsvis, en del fotande. Jag ska ut och rida Snurran och passar nog på att köra Älva också. Tanken var även att jag skulle slå om Boels skor, men det tar emot något fruktansvärt, bara att tänka på saken gör mig trött... På kvällen har jag min sim 1:a, som snart är färdiga för den här terminen, och så hade jag tänkt svänga förbi bibblan. Jag slukar deckare för tillfället, och det finns mer än nog av dem.
Jag ska även ringa sadelmakeriet i Umeå, prata med de, och försöka hitta en kartong nog stor att skicka en sadel i.

Till helgen är det hingstpremiering på Biri i Norge. Det ska bli spännande att se vilka som blir godkända och vilka som inte håller måttet. Jag hade hoppats att Tangen Per skulle dyka upp igen, men han har väl inte sprungit in nog med pengar... (mellan 2 och 300 000 både förra året och i år, men det räcker uppenbarligen inte)

Här ska jag bo om 5-6 år. Boel och Jänta i en hage, Bokli Balder i den andra. Självklart ska jag ha ett mycket större stall, nybyggt sådant, men med samma typ av inredning, skulle jag tro. Och naturligtvis ska jag även ha fler hästar än de tre ovan nämnda pärlorna (en godkänd Major skulle väl inte vara fel?), så större hagar och en träningsanläggning i närheten, tack. En hund, kanske en katt och en trevlig rik man som sköter hovslageriet åt mig. Bättre än så kan det väl inte bli?

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, herre gud! Dottern till en socialist och delvis kommunist!/bib