fredag 7 november 2008

Sladden med stort S!

Ja, en Sarah och jag drog förstås raggen natten mellan fredag och lördag (runt 11 på fredag kväll egentligen). Ganska coolt, fick småsladdar lite varstans då det nästan duggregnade på det redan rätt halkiga underlaget.
Den stora, feta sladden kom längs storgatan, då jag icke-använde mina hjärnceller och sladdade genom en korsning. Hm. Inte så fiffigt kanske. Riktig blixthalka, så vi gjorde en sån där snygg u-sväng som alla på TV gör, ni vet, då de sladdar runt i typ grus och bara sitter och skriker. Typ. Så gör de t.ex. i The Fast and the Furious, men då skriker naturligtvis inte föraren, för han är ju en man. Sånt kan inte killar göra.
Nåja, hur som helst så hamnade bakkärran (som förresten driver den bilen) uppe på trottoarkanten utanför apoteket, snöar det inte för mkt inatt så går det säkert att se de snygga sladdmärkena imorrn, om ni är uppe tidigt, och där blev vi ståendes en kort stund för att skratta och frusta av oss. Efter det tog vi det rätt lugnt. Det var ju rätt kul, men småttingarna utanför MalåKiosken såg oss, och det kändes faktiskt lite pinsamt, trots att vi är Malås coolingar. Måste ha att göra med att det var småkillar hela högen och att vi två var tjejer. Man vill ju inte ses ner på! Tjejer kan oxå köra bil, nämligen.

Inga kommentarer: