onsdag 18 juni 2008

För jag vill ha ett riktigt sommarlov!

Usch och blä, aldrig har jag då varit så dyngtrött på ett sommarlov. Tror det är att jag måste åka in till A-jaur jämt och ständigt. Det ska det bli ändring på, vill jag lova. Nästa vecka har jag halkan och en lektion till, men sen får det vara!
Ska hämta ut ett nationellt ID senare den veckan, och ksk man kan boka in ngn lektion då oxå, men därefter tar jag ett tvättäkta sommarlov. Tror jag.

I helgen är det trav i Ske-å, Midnattstravet ffs! (eller heter det Midsommartrav i år?)
Var smått sugen, men ingen av mina (jämnåriga) kamrater med körkort är ju det allra minsta hästintresserade, och så fort de hör ordet trav drar de öronen åt sig. Nej, det verkar inte ens funka med att beskriva det som en fetfest med mängder av öl... "/
Tänke försöka socialisera med dessa idioter ändå, nu när tjejgänget är i Frankrike är det verkligen tyst och öde i Malå. Jag menar förstås ännu mer tyst och öde...
Manda är hemma, men Adak känns långt bort för tillfället.

Hua. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorrn ska man nämligen iväg till Arvidsjaur kvart i sju = uppstigning kl. 6, 2 körningar, sen hem igen, och så sopkörning i Ytterberget efter lunch + stalljobb förstås.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Tove!
Jag hittade din blogg av en slump på internet! Jättekul att se hur ni har det i Malå!! Har ni vägarna förbi Norsjö igen är ni välkomna förbi! Lycka till med körkortet!!