söndag 25 maj 2008

Vinnare av olika slag.

Eurovision sågs igår, trots att jag hatar schlager. Turligt nog var det just inte mkt schlager i år, mer pop och rock. Sverige floppade ju fett, men det är inte jag besviken över. Vi svenskar är för självsäkra, varje år tror vi att just vårat bidrag ska smiska hela övriga Europas. Tsss...
Eller ja.. Jag trodde förstås inte att Sverige skulle vinna, jag trodde på top 5 från det kassa hållet (alltså 20-25), där fick jag inte rätt, då vi faktiskt hamnade på 18:e plats.
De positiva intrycken från hela showen var Lettlands bidrag, Björn Gustafssons mkt udda framträdande (?), representanten som sa helt fel då hon delade ut poängen (xD) och världsmästaren i skridskoåkning (det är ju så läckert!).
Det var väl ändå rätt rart att Ryssland vann till slut, de har ju hamnat bland 5-toppen flera år, men aldrig vunnit, om jag fått det rätt.
Och vad i all världen var det för tema i år?! Porr?! Tjejen med "stripporna" (okej, dansarna då) var ju bra, men jag trodde det var ett familjeprogram?
Neeej, jag är inte gammalmodig eller så, tänkte bara på alla barn som satt uppe och tittade på det där...

Den andra vinnaren var helt fel. Exploit Caf i Elitloppet...
Vad fasiken! Vart tog Giant Diablo vägen?! Det var ju henne jag skulle se på förstabilden när jag kom hem från stallet! Men icket... Det var nog för att jag inte var där och hejjade på henne personligen.

Idioterna på tv4 visade inte Elitkampen. För att Faksen inte var med? Amatörer.
Loppet vanns av Vinning Kos, Moe Odin kom 3:a efter sonen Moe Brage, och 4 kom min älskade Bokli Eld. Mörten kom 6:a, sista platsen, och Lome Kongen, som jag hejjade på minst, kom 8:a. Hoho, det här kommer stallägaren få höra imorrn. Han har valt fel hingst! ;)

Om några år kommer ju ett fenomenalt sto delta i Elitkampen och krossa alla klumpfotade grabbar när hon flyger fram till världsrekordet 17,8. Självklart pratar vi om Bodbäcksboel. Lilla stjärnan var så fin så idag, som Magda sa; "hur kan hon ha blivit kvar?!"

Imorgon kommer beskedet om hur Jänta har tagit sig. Hoppas, hoppas att allt är klart så hon får komma hem med lilla skrållan. Jag är ledig då, så jag lär ju telefonterrorisera stackars Arne.

Fem skoldagar kvar tills allt är slut. Vi längtar! :)

Inga kommentarer: