onsdag 18 maj 2011

Banrekord på Solänget!

Den gule Baronen startade utanför V75 i lördags, och segrade på nya banrekordet 24,9! Han hade i stort sett autobahn fram till ledningen och sen tuffade han bara på där framme med tappre Järbo Harry på utsidan. Huvan kvar vid målgång, såg fantastiskt fin ut!


Hoppas nu att det inte händer något otyg och att han håller ihop, då kan det bli ett fasligt roligt år för hans del. Förhoppningsvis med ett stopp på Östersund i oktober! ;) Skulle vara jättekul om han kunde bli godkänd för avel! Det blir ju lite outcross också, i dessa dagar av Järvsöfaks och Elding, om än han har Rappfot-Elnett på mödernet (i 4:e led, så det är en bit bak).

Hallsta Lotus vann Alm Svartens Äreslöp före Feseth Lynet och Moe Brage. Bork Odin slutade sist i det godkända fältet efter en galopp... Man får hoppas att det blir lite mer ordning på honom, det har ju inte gått så jättebra i år (om man bortser från Jacob Meyers).
I stayerloppet dagen före startade B.W.Gulliver, men han blev diskad efter en galopp... Trist! Hade varit kul att se hur långt framme han kunnat vara felfri. Den som vann gick 27,8... Över 3160 m! Det finns inte så många sådana lopp i Sverige, och som sagt, det hade varit kul att se hur B.W.Gulliver klarat av sluttampen. Men så är det med trav. Det går inte att vara säkert på nåt. Förhoppningsvis får man se honom ute på banorna i Sverige snart igen.

Pappa fyller 50 år imorgon, men har flytt landet för London och firandet kommer inte att äga rum förrän till helgen. Hela söndagen, för att vara exakt. Puh... Sånt brukar kunna ta på krafterna. Tur att jag är ledig på måndagen!

Inga kommentarer: